Nove objave

  • Nahajamo se v času velikih sprememb, prebujamo se iz dolgega kolektivnega sna. Prav ta čas ponuja čudovito priložnost za premik naše zavesti. Prihajajo novi impulzi, zato bodimo odprti za te visoke frekvence in živimo svoj resnični namen.
  • Zanimivo je, da ostaja nekaj tako očitnega, kakor je spol velika skrivnost v medčloveških odnosih. Odnosi med moškim in žensko naj bi bili glavni vzrok trpljenja in veselja, tesnobe in strahu, negotovosti, sreče in nesreče.
  • O posvetitvi boste našli mnogo napisanih besedil. V njih lahko odkrijete presenetljive, skrivnostne in nerazumljive podrobnosti. Rožnim križarjem predstavlja boj za notranje védenje o misterijih življenja del procesa posvetitve.

Dobrodošli

Dobrodošli na mednarodni spletni strani Mednarodne šole Zlatega rožnega križa Lectorium Rosicrucianum (LRC). LRC je duhovna šola, katere dejavnosti segajo v več držav na različnih celinah. 

Na strani se lahko seznanite z organizacijo, filozofijo in duhovnim delom šole. Podatke o dejavnostih šole v posameznih državah najdete na spodnji povezavi "INTERNATIONAL". 

Pišite nam na naslov: lectorium.centerljubljana1@gmail.com