Revija želi usmeriti pozornost svojih bralcev na novo obdobje v razvoju človeštva. V vseh časih je pentagram simboliziral novorojenega, novega človeka, hkrati pa tudi univerzum in njegovo večno nastajanje.

Kdor bi rad v tiskani obliki prebiral duhovne teme rožnih križarjev, se lahko naroči na revijo Pentagram, ki dvomesečno izhaja v šestnajstih svetovnih jezikih. V slovenskem jeziku izhaja štirikrat letno.

Revija želi usmeriti pozornost svojih bralcev na novo obdobje v razvoju človeštva. V vseh časih je pentagram simboliziral novorojenega, novega človeka, hkrati pa tudi univerzum in njegovo večno nastajanje. Vendar ima simbol svojo aktualno vrednost le, če posameznika spodbuja k uresničitvi. Človek, ki uresničuje pentagram v svojem mikrokozmosu, v svojem malem svetu, hodi po poti transfiguracije.

Revija Pentagram izhaja pri Založbi Rosa.

Založba je do konec leta 2019 dvakrat na leto izdajala slovenski prevod revije Pentagram, ki izhaja v domala vseh evropskih jezikih. V primeru, da želite kako brezplačen izvod, nam prosimo pišite na ta naslov.

Od leta 2020 bo na voljo tiskana in virtualna izdaja revije LOGON.

Pentagram 2010/6
Pentagram 2010/2
Pentagram 2009/4
Pentagram 2009/2
Pentagram 2008/6

priporočeni artikli